3.4 C
Ljubljana

Osupljiva platformska pustolovščina Wavetale je danes na voljo na konzolah in osebnih računalnikih

Objavljeno:

Thunderful z veseljem sporoča, da Wavetale danes deska na PlayStation, Switch in PC, jutri pa na Xbox. Razpletajte zgodbe preteklosti, rešite otočane pred skrivnostnimi morskimi bitji in odkrijte skrivnosti, skrite pod gladino. Igra je na voljo za 29,99 $ / 29,99 € / 24,99 £ na vseh platformah.

V Wavetale začnete svojo pustolovščino v propadajočem arhipelagu Strandville, kjer srečate najstnico Sigrid, ki živi na tem majhnem otoku s svojo strogo babico. Sigrid se spoprijatelji z zagonetno senco, ki ji daje moč za hojo po vodi in ji omogoča, da odkrije dobro varovane skrivnosti te skrivnostne vodne dežele.

Doživite ganljivo zgodbo o izgubi in spravi v Wavetaleu, ko se boste seznanili z očarljivo in raznoliko zasedbo otočanov, od razočaranih ribičev do skrivnostnih puščavnikov – in morda celo pirata ali dveh, ko prečkate mirne vode in valove. Dokumentirajte svoje epsko potovanje tako, da izpolnite strani Sigridine beležke s posebnimi risbami, da izveste več o svetu in njenih sposobnostih.

Z močjo Sigridinih novoodkritih sposobnosti hitite skozi visoke valove, zavihtite se s streh s svojo mrežo in se borite s starim sovražnikom, da rešite državljane otokov. Vse z malo pomoči senc globoko spodaj – in vaše jezne babice.

Platformska pustolovščina je danes na voljo za Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 in PC, za Xbox One in Xbox Series X|S pa bo na voljo jutri.

Wavetale – napovednik

sorodno

najnovejše