15.7 C
Ljubljana

Kritično hvaljena Gamedec prihaja na PlayStation 5

Objavljeno:

Anshar Studios in Perp Games z veseljem sporočata, da sodelujeta pri prenosu Gamedec Definitive Edition na konzolo v začetku leta 2023.

Gamedec je zgodba, osredotočena na pripoved, ki igralce postavi v čevlje digitalnega detektiva, ki se potaplja globoko v spise primerov, razširjene po digitalnih svetovih Varšave 22. stoletja. Kako se odzovete na vsak primer, je enako pomembno kot to, kar odkrijete – vaša osebnost določa veščine, ki odpirajo različne priložnosti in poti do različnih primerov.

O GAMEDEC

Gamedec je pristna izkušnja RPG, kjer so odločitve pomembne in imajo posledice. Svet, v katerem živite, se prilagaja vsaki vaši odločitvi. Ko zgodba napreduje, se tudi vaš junak prilagaja. Tako kot v “resničnem” življenju so lahko posledice vaših odločitev takojšnje, dolgoročne ali pa ostanejo skrite in se pokažejo šele, ko jih najmanj pričakujete. Kakor koli se boste odločili, bo igra ostala nevtralna, ne da bi presojala vaše izbire ali predlagala “boljše” možnosti. Na vas je, da ocenite, kaj ste storili. Samo zapomnite si, da je v tej službi igra vedno v teku.

Gamedec – PS5 napovednik