5.5 C
Ljubljana

Oglejte si zakulisje prihajajoče s soncem prepojene pustolovščine Tchia

Objavljeno:

Borite se s tem zimskim bluesom in potopite prste v prihajajočo tropsko pustolovščino, Tchia. V prvi mini seriji, osredotočeni na razvoj, spremljajte ustvarjalce igre, ko raziskujejo Novo Kaledonijo in odkrivajo navdihe iz resničnega sveta, ki so pomagali oblikovati živahen svet igre.

Awaceb, ki sta ga ustanovila dva prijatelja iz otroštva iz Nove Kaledonije, je majhen studio s sedežem v Montrealu za 9 oseb, ki ustvarja veliko avanturo. Tchia črpa navdih iz vseh vidikov kulture Nove Kaledonije, od folklore in tradicije do pokrajin, polnih rekreacij ikoničnih znamenitosti, biomov in lokalne favne. Čeprav je Tchia postavljena v fantastičen svet, je resnično ljubezensko pismo domačemu mestu ekipe z edinstvenim zvočnim posnetkom in zasedbo likov, ki so jih oživeli lokalni talenti.

Tchia

Tchia je peskovnik odprtega sveta, ki vabi igralce, da skočijo v avanturo življenja. Igralci lahko raziskujejo oceanske globine ali postanejo eno z naravo, z edinstveno mehaniko igre za preskok duše, ki jim omogoča, da prevzamejo nadzor nad več kot 30 živalmi in stotinami predmetov, s čimer okolje spremenijo v ultimativno orodje.

V Tchii ni vse mirno in sproščujoče. Otok Tchia, ki ga junakinja igre imenuje dom, so napadla nenavadna bitja iz blaga, imenovana Maano, ki so po ukazih zlobnega vladarja otočja ugrabila njenega očeta. Igralci bodo morali uporabiti vse, kar jim je na voljo, da jih odstranijo. Med dogajanjem se lahko igralci spočijejo, vzamejo odmor in igrajo z ukuleleom, ki ga je mogoče popolnoma igrati.

Tchia bo izšla spomladi 2023 za PC, PlayStation 4 in PlayStation 5.

sorodno

najnovejše