3.7 C
Ljubljana

Obrnite apokalipso z zdravljenjem živih mrtvecev v Zombie Cure Lab, danes na voljo na Steam v zgodnjem dostopu

Objavljeno:

Zombie Cure Lab, graditelj laboratorija za zdravljenje živih mrtvecev od veteranov AAA simulacij pri Aerosoftu in zabavnih reševalcev težav pri Thera Bytes, začenja eksperimente za rešitev človeške rase danes na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam.

Leta po apokaliptičnem dogodku, ki je človeštvo pripeljal na rob izumrtja, se skupina znanstvenikov pojavi iz podzemeljskega svetišča, da bi naredila konec množicam zombijev. Vodite ekipo junaških raziskovalcev in zgradite objekt, medtem ko raziskujete zdravilo. Poiščite okolja za surovine za izgradnjo začetnega objekta, preden ga nadgradite v bazo z novimi strukturami, laboratorijsko opremo in utrdbami za obrambo območja.

S postavitvijo pasti in ujetjem napadajočih zombijev je narejen prvi korak za rešitev človeštva. Uporabite ujetnike kot testne subjekte, da poskusite obrniti okužbo. Vsako uspešno zdravljenje pripelje ekipo korak bližje končnemu zdravljenju. Poleg tega na novo ustvarjeni zombi-človeški hibridi – ljubkovalno imenovani humbiji – predstavljajo neprecenljive delavce za pomoč znanstvenikom in zbiranje prepotrebnih virov.

Upravljajte materiale in uravnotežite laboratorijske nadgradnje ter udobje bitij, da zagotovite, da je delovna sila dobro hranjena in vzdrževana. Gradite kuhinje, prostore za rekreacijo in drugo, medtem ko raziskujete znanstvenofantastične tehnologije, kot so zamrzovalni žarki, da ujamete več zombijev za testiranje. Spremenite laboratorijsko spojino v dobro naoljen stroj za sušenje mrtvih. Motivirani Humbie je varen Humbie, zato poskrbite, da bodo zadovoljni, da delavci ne podležejo svojim željam po mesojedstvu.

Zombie Cure Lab je zdaj na voljo prek zgodnjega dostopa Steam na osebnem računalniku za 24,99 USD. Zaradi 20-odstotnega 20-odstotnega popusta ob izdaji bo zagonska cena znašala 19,99 USD. Podprti jeziki vključujejo angleščino, francoščino, italijanščino, nemščino, španščino, poljščino, portugalščino, ruščino in poenostavljeno kitajščino.

Zombie Cure Lab – napovednik

sorodno

najnovejše