15.7 C
Ljubljana

Posadite seme pustolovščine v RPG Kynseed, ki je danes na voljo za PC

Objavljeno:

PixelCount Studios bodo danes izdali RPG Kynseed za PC. Kynseed, ki so ga razvili nekdanji razvijalci Fable, ponuja igralcem ogromen in čudovit ročno izdelan svet za raziskovanje, nešteto življenj in izkušenj za odkrivanje ter zgodbo RPG, ki zajema generacije. Kynseed je zdaj na voljo na Steamu z 10-odstotnim popustom ob lansiranju, ki traja od 6. do 13. decembra.

Igralci Kynseed, ki so ga razvili veterani serije Fable, posadijo mistični želod in ga dvignejo v družinsko drevo, kjer njihove izbire tvorijo veje. Igralci si bodo ustvarili družino, obdelovali zemljo, vodili podjetje in raziskovali ogromen svet, ko se njegovi prebivalci starajo, ter razkrili njihove skrivnosti. Ko igralec umre, nadzor preide na njegove otroke in pustolovščina se nadaljuje skozi generacije.

Več kot pet let razvoja Kynseeda že uživa več kot 125.000 igralcev zgodnjega dostopa. Z današnjo predstavitvijo Kynseed doseže 1.0 s prihodom novega igranja skupaj z očarljivo zgodbo, ki jo pripovedujejo generacije. Epska zgodba o pustolovščinah in ambicijah se bo razpletla v čudovito ročno izdelanem svetu, ko bodo igralci odkrivali skrivnosti dežele Quill in njene nepozabne like.

Kynseed – napovednik

Lastnosti Kynseed:

  • Celogeneracijska zgodba. Podajte se na epsko pustolovščino, polno veselja, žalosti, komedije in tragedije, kjer so izbire pomembne in odločitve odmevajo skozi generacije.
  • Vodite podjetje. Kovajte orodje kot kovač, vodite trgovino, mešajte napitke kot lekarnar ali poiščite druge načine, da ustvarite bogastvo.
  • Svet raziskovanja. Dežela Quill je polna likov, skrivnosti, nevarnosti in temačnih pravljičnih bitij, s katerimi se morate spopasti.
  • Obdelujte zemljo. Pridelujte sestavine za hrano in napitke, obdelujte zemljo in postavite dom za svojo družino.
  • Razvijte trajne odnose. Quill je poln pisanih NPC-jev, ki si bodo zapomnili vaša dejanja, dejanja in potegavščine.
  • Poišči pregovore. Odkrijte izročilo in skrivnosti tega skrivnostnega pravljičnega sveta.
  • Zberi materiale. Iščite krmo in kmetujte, da izdelujete predmete, kuhate recepte ali mešate zdravila za vrsto nenavadnih bolezni.

Kynseed je danes na voljo na Steamu z 10-odstotnim popustom za £17,99/$22,49/€22,49. Po 13. decembru bo Kynseed na voljo za nakup za £19,99/$24,99/€24,99.