3.4 C
Ljubljana

Grozljiva Mirror Forge na voljo za Windows PC

Objavljeno:

DreadXP — neodvisni založnik grozljivk in produkcijsko podjetje — je danes objavil lansiranje multiverzalne igre grozljivk preživetja Mirror Forge za Windows PC. Mirror Forge, ki jo je razvil Bobby “MystivDev” Mojsovski in je navdihnjena z igrami Silent Hill in serijo Stranger Things, združuje znanstvenofantastične in psihološke grozljivke v igro, kjer igralci potujejo skozi resničnosti, ki so jih zgradili strah, norost in stroji.

Mirror Forge spremlja težavno življenje Thomasa Jacksona, ki je pred dvema letoma naredil hudo napako in vozil pijan. Neizogibna nesreča je Thomasovo življenje raztrgala na koščke, njegovo dekle Jill pa je padlo v komo in ubilo njunega nerojenega otroka. Čeprav si je Jill opomogla, je preizkušnja uničila njun odnos. Thomas, pretresen z neznansko krivdo, je neuspešno poskušal končati svoje življenje. Stvari so se začele popravljati, ko je Thomas poiskal strokovno pomoč, toda tragedija se je znova zgodila, ko je Thomas izgubil službo – svojo zadnjo povezavo z normalnim življenjem.

Mirror Forge – napovednik

V Mirror Forge morajo igralci potovati med alternativnimi dimenzijami, ovitimi s temo, ki jih zasedajo strašna, nezemeljska bitja. Z uporabo ogledal za prečkanje med temi kraljestvi bodo igralci izkusili vrsto znanih in nenavadnih okolij — od mračnih, ozkih stanovanj do kužnih mest, starodavnih hiš in pokvarjenih znanstvenih objektov. Thomas je brez obrambe, zato morajo igralci uporabiti svojo pamet, da rešijo uganke, se izognejo bitjem in sestavijo vir Jillinega izginotja in nezemeljskih dogodkov, ki jim je Thomas izpostavljen. Odvisno od izbir, sprejetih skozi igro, se lahko zgodba Thomasa in Jill konča zelo drugače.

Ključne lastnosti Mirror Forge:

  • Doživite nadrealistično zgodbo, ki vključuje vzporedne razsežnosti in starodavne mezopotamske bogove, ki so dali življenje pošastim, simbolično oblikovanim tako, da predstavljajo Thomasov notranji nemir.
  • Potovanje je polovica bitke: potujte med dimenzijami z uporabo ogledal in uporabite starodavne artefakte, da razkrijete skrivnosti drugega sveta, omamite sovražnike in rešite uganke.
  • Raziščite tako zaprta kot odprta okolja, ko iščete odgovore za izginotje vašega bivšega dekleta.

Mirror Forge je zdaj na voljo za Windows PC prek Steam, kmalu pa bo tudi na itch.io in Epic Games Store za 12,99$.

sorodno

najnovejše