14.2 C
Ljubljana

Zgradite prijateljstva, ki spremenijo tok bitke v Path of the Midnight Sun

Objavljeno:

Razvijalec Studio Daimon z navdušenjem sporoča, da bo težko pričakovana potezna RPG Path of the Midnight Sun izšla 10. januarja 2023. Ta edinstvena pustolovščina igralce popelje na 30-urno potovanje skozi skrivnostni domišljijski svet, kjer je preživetje odvisno od zgrajenih odnosov izven boja.

Path of the Midnight Sun je zgodba, ki so jo navdihnile JRPG igre in sledi zgodbi treh edinstvenih protagonistov, ki jih je mogoče igrati v svetu, ki ga ogroža starodavni Demon King.

Odnosi in komunikacija so prav tako pomembni kot bitka v Path of the Midnight Sun. Igralci morajo kuhati, izdelovati in skrbeti za spremljevalce ter s komunikacijo upravljati njihovo duševno stanje. Zanemarjanje teh spremljevalcev lahko povzroči igralcem, da se znajdejo v slabšem položaju med številnimi taktičnimi bitkami v igri. Zgradite dovolj tesno povezavo in tako imejte možnost izbrati svojo sorodno dušo.

Sprva zasnovan kot ‘Midnight Sun’, modifikacija za Fire Emblem, je njegova priljubljenost navdihnila ustvarjalca Alfreda Kamona, da je projekt obrnil v samostojno izdajo. Leta 2019 je Kamon začel kampanjo na Kickstarterju za financiranje razvoja igre Path of the Midnight Sun in uspešno zbral več kot 30.000 funtov, da bi igro uresničil.

Path of the Midnight Sun bo na voljo po vsem svetu od 10. januarja na Steamu po ceni 24,99 $ / 24,99 € / 22,99 £.

Path of the Midnight Sun – napovednik