3.7 C
Ljubljana

Garden Life: Nova igra, v kateri boste obdelovali svoj vrt!

Objavljeno:

NACON in stillalive studios z veseljem razkrivata prve podobe Garden Life, vrtnarske simulacijske igre v peskovniku, kjer lahko igralci sadijo, gojijo, okrasijo in upravljajo svojo lastno oazo spokojnosti. Igra bo izšla v zgodnjem dostopu na Steamu spomladi 2023.

Ustvarite in negujte vrt svojih sanj v tej edinstveni izkušnji video igre, kjer ima vaša ustvarjalnost prednost. Izbrali boste lahko rastline in okraske, ki sestavljajo vaš idealen vrt, medtem ko boste prilagodili svoja orodja in dodatke, da ustvarite edinstveno vizualno temo, ki vam ustreza.

Garden Life – napovednik

Izboljšana s toplim slogom in igranjem, ki je blizu resničnemu vrtnarjenju, vas ta igra popelje v pomirjujoč svet. Obkrožena s prijetnim vizualnim in zvočnim okoljem, vam Garden Life omogoča, da oživite svoj vrt z gojenjem pristnih rastlin, kot so rože, grmičevje in vinska trta.

Z uporabo edinstvene postopkovne generacije in napredne tehnologije simulacije rasti nobena rastlina ni enaka, tako kot v resničnem svetu. Poskrbite, da bo vaš vrt uspeval z upoštevanjem vremenskih razmer, poskrbite za potrebno nego svojih rastlin in bodite nagrajeni z odkrivanjem novih sort.

Dodajte Garden Life na svoj seznam želja na Steamu

sorodno

najnovejše