5.5 C
Ljubljana

Ustvarjalci SOMA in Amnesia ponovno izumljajo pravila groze v novem naslovu, Amnesia: The Bunker

Objavljeno:

Frictional Games, studio za serijo Amnesia in SOMA, nestrpno razkriva svoj najnovejši naslov, Amnesia: The Bunker, ki prihaja na Steam, Epic Games Store, Xbox in PlayStation leta 2023. Amnesia: The Bunker je najnovejša namestitev v franšizi Amnesia in ključna točka v priljubljeni seriji grozljivk. Prvič so igralci opremljeni z visoko stopnjo svobode, da vplivajo na igranje, izbirajo svoj slog igranja, medtem ko poljubno raziskujejo ta napol odprt svet. S komaj kakšnimi skriptiranimi dogodki in nenehno napetostjo, ki jo povzroča vedno prisotna grožnja, mora vsak igralec izpopolniti svoj pristop k preživetju.

Amnesia: The Bunker – napovednik

Za razliko od njihovih prejšnjih iger Amnesia bo Amnesia: The Bunker vsebovala novo vrsto grozljive pustolovščine preživetja, ki v mešanico vključuje pojavno igranje in elemente peskovnika. Igralci bodo imeli popoln nadzor nad svojimi odločitvami od trenutka do trenutka. Oboroženi z revolverjem in hrupno dinamo svetilko se bodo igralci sprehodili po slabo osvetljenem bunkerju iz prve svetovne vojne na čevljih francoskega vojaka, ki ga muči amnezija in ga lovi nezemeljsko bitje.

Amnezija: Bunker bo preizkusil igralčevo bistroumnost, pogum in sposobnost, da ostanejo mirni pod pritiskom, da se hitro odločijo za reševanje težav. Na voljo je več rešitev za vsako nalogo, uganko in pristop k oviram v igri; na vas je, da se odločite za svoje poteze.

Mračni temni hodniki in tuneli so morda zadnja grožnja, ki preži na vsak vaš korak. Ko so vsi mrtvi, zmanjkuje surovin in je v puškini cevi ostal samo še en naboj, je vse odvisno od vas, da se soočite z zatirajočimi grozami bunkerja in preživite.

V polodprtem svetu Amnesia: The Bunker spodbuja igralca k raziskovanju in eksperimentiranju z uporabo pameti in vseh orodij, ki so mu na voljo, da premaga grozeče grozote. Igralci bodo občutili stresno količino moči v svojih rokah. Vsaka odločitev bo spremenila izid odziva igre kot posledice sprejetih odločitev. Ta nov zasuk v igranju doda igri nove globine in stalno napetost, kar prisili igralce, da ustvarijo nove strateške poti v vsakem igranju.

sorodno

najnovejše