3.7 C
Ljubljana

Sky: Children of The Light pozdravlja igralce PlayStation 6. decembra

Objavljeno:

thatgamecompany – nagrajeni studio za kritiško hvaljene naslove, vključno z Journey, Flower in flOw – je danes objavil, da bo Sky: Children of the Light izšla na konzolah PlayStation 6. decembra 2022.

Igralci PlayStation se lahko veselijo potepanja po čudovitem svetu Sky: Children of the Light, razkrivanja njegove zgodovine in sklepanja vezi z drugimi pustolovci z vsega sveta – vse v brezplačni izkušnji z navzkrižno igro med mobilno in konzolo.

Tisti, ki boste prvič skočili v Sky: Children of the Light, boste imeli 8. decembra tudi priložnost doživeti enkraten virtualni koncert z nagrajeno glasbenico AURORA. Koncert, ki ga poganja lastniški pogon za igre, obljublja biti revolucionaren – povezati namerava več kot 4000 igralcev skupaj na istem zaslonu ob istem času v največjem virtualnem koncertnem prizorišču na svetu za skupno čustveno glasbeno potovanje.

Sky: Children of the Light – napovednik

Da bi še dodatno obeležili lansiranje in skupno zgodovino med podjetjem thatgamecompany in PlayStation, bodo igralci Sky: Children of the Light lahko kupili paket Journey Pack, ki vključuje paket predmetov, ki jih je navdihnil ikonični naslov podjetja thatgamecompany iz leta 2012 Journey. Paket Journey Pack stane 24,99 USD in vključuje ogrinjalo, kapuco in masko, ki ima enak dizajn, kot so ga nosili avatarji Journeyja, ki so nekoč prečkali puščavski pesek.

Sky: Children of the Light – Journey Pack

Sky: Children of the Light je interaktivna družabna igralna izkušnja, v kateri lahko uporabniki mirno, sodelovalno in ekspresivno uživajo, medtem ko se z altruizmom povezujejo z drugimi uporabniki. Igra nadalje širi cilj tega igralnega podjetja, da ustvari pristne izkušnje, ki spodbujajo človeške povezave po vsem svetu. Čudovito animirana igra Sky: Children of the Light je ustvarila več kot 160 milijonov prenosov v trgovinah App Store, Google Play in Nintendo Switch—in bo zdaj pozdravila več milijonov igralcev, ko bo 6. decembra izšla na PlayStationu.

sorodno

najnovejše