3.7 C
Ljubljana

Hello Engineer se pripravlja na izdajo na Steam prihodnje leto

Objavljeno:

tinybuild Riga z navdušenjem sporoča, da Hello Engineer poostri svoje korake in opravi zadnjo menjavo olja v pripravah na veliko selitev. Prej ekskluzivna za Stadio, je ta priljubljena samostojna in sodelovalna uganka o gradnji fizike zdaj namenjena PC-ju prek Steama. Hello Engineer bo izšla na Steamu v novem letu, igralci pa jo lahko zdaj uvrstijo na seznam želja in si spodaj ogledajo povsem nov napovednik igranja!

Preizkusite svoje inženirske spretnosti v Hello Engineer, gradbeni ugankarski igri za več igralcev, postavljeni v zapleten risani svet Hello Neighbor. Zbirajte dele in pripomočke, da jih sestavite v nenavadna, po meri izdelana vozila, medtem ko se sami ali s prijatelji lotevate akcije več kot 20 misij.

Želite pustiti domišljiji prosto pot? Stopite v način peskovnika in prosto gradite z dostopom do vseh gradbenih delov v igri v neomejenih količinah. Peskovnik vsebuje tudi več izbirnih gradbenih izzivov in morda celo nekaj skrivnosti, ki jih je treba odkriti. Brez nekaj presenečenj ne bi bilo Raven Brooks!

Hello Engineer se dogaja v navidezno zapuščenem zabaviščnem parku Raven Brooks, brlogu zloglasnega in nezmotljivega gospoda Petersona! Tukaj se dogaja nekaj zelo nenavadnega in Klub izumiteljev Raven Brooks (tolpa preveč radovednih lokalnih mladih) je tukaj, da razišče, in potrebovali bodo vso svojo iznajdljivost, da pobegnejo v enem kosu.

Klub izumiteljev se bo prebijal skozi tri cone parka – dirkališče, območje divjega zahoda in vesoljsko cono, gradil stroje za krmarjenje okoljskih ovir in se spopadal z mehanskimi služabniki gospoda Petersona na poti. Misliš, da si vroča stvar? Poskusite se pomeriti z VELIKANSKIM ROBOTSKIM PAJKOM, enim od več bitk s šefi, ki vam bodo dražile možgane, ki jih boste morali premagati. Razmislite in naj zmaga najboljši inženir.

Hello Engineer – napovednik

sorodno

najnovejše