3.7 C
Ljubljana

QUByte Interactive in Cadabra Games bosta popeljala “Adore” na konzole

Objavljeno:

QUByte Interactive in Cadabra Games z veseljem objavljata partnerstvo za prenos Adore na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One in Xbox Series X|S. Adore je že na voljo na Steamu v zgodnjem dostopu.

Inovativno igranje
Adore je akcijska igra zbiranja bitij, kjer lahko glavni junak, Lukha, na preprost in inovativen način prikliče in nadzoruje bitja, da se borijo ob njem.

Zberite in zgradite svojo ekipo
V Adore lahko prilagodite svoj slog igre glede na bitja, ki jih ujamete. Vsaka od njih ima zelo različne lastnosti in sposobnosti. Poleg tega so tu še sistem sinergije, lastnosti in posebne sposobnosti, ki omogočajo še bolj raznolike sloge igranja in močne kombinacije.

Sinergijski sistem
Vaša bitja najbolje delujejo skupaj. Med njimi lahko ustvarite sinergije. Vsaka sinergija, ki jo ima bitje, bo aktivirala dodatno sposobnost ali spremenila vaše bitje.

Lastnosti
Pojdite na odprave za kipi Draknarja, boga bitij, da bodo vaša bitja prejela lastnosti, zaradi katerih so edinstvena.

Posebne sposobnosti
Vsako bitje ima tudi posebno sposobnost, ki jo lahko uporabi, ko je njegova energijska ploščica polna. Odločiti se morate, kdaj je najboljši trenutek za učinkovitejšo uporabo posebne sposobnosti.

Postanite oboževalec
Pot do dobrega oboževalca je dolga. Pravi oboževalec pozna vsako od svojih bitij in najde najboljši način, da iz vsakega izvleče največ.

Rune in artefakti
Opremite in nadgradite posebne rune in artefakte, ki najbolje dopolnjujejo lastnosti vaše ekipe bitij.

Kuhanje
Nabirajte sestavine med svojimi dogodivščinami in ustvarite edinstvene jedi, ki bodo pomagale vam in vašim bitjem na potovanju.

Pravi oboževalec
Preizkusite vse svoje znanje. Ključnega pomena je vedeti, kdaj priklicati vsako bitje, imeti dober položaj, kdaj ga priklicati nazaj, kateri artefakt ali runo uporabiti, kako pripraviti vas in vaša bitja na ekspedicije, uriti svoja bitja. Vse to je samo površje pravega oboževalca.

Raziščite Gaterdrik
Draknar, Bog bitij, je mrtev in širi se prekletstvo, ki prevzame nadzor nad vsemi njegovimi bitji, ki naseljujejo Gaterdrik. Toda zadnja iskra tega je plamen, ki ga čuti Lukha, vajenec oboževalcev in Draknarjevo zadnje upanje.

Lukha med svojim potovanjem, da bi oživil Draknarja, odkrije ne le veliko skrivnosti neizmernega in skrivnostnega sveta Gaterdrika, ampak tudi zaroto, ki je ubila Draknarja.

Adore – napovednik za konzole

sorodno

najnovejše