3.7 C
Ljubljana

Pazite se zveri v gozdu! Temačna pustolovščina Children of Silentown izide 11. januarja 2023 na vseh platformah

Objavljeno:

Temačna point-and-click pustolovščina Children of Silentown bo izšla 11. januarja 2023. Razvijalca Elf Games in Luna2 Studio sta se povezala z založnikom Daedalic Entertainment, da bi igralcem na osebnih računalnikih, PlayStationu, Xboxu in Nintendu Switch predstavila to srhljivo zgodbo o strahu in ločitvi.

Zgodba spremlja Lucy, dekle, ki odrašča v vasi globoko v gozdu, kjer živijo pošasti, medtem ko počasi začne razkrivati skrivnosti, ki jo obkrožajo. Čez dan Lucy preživlja čas s prijatelji ali pomaga mami. Toda ponoči jo preganjajo strašne nočne more, ko posluša grozljivo renčanje, ki prihaja izven meja mesta. Nekaj ji je jasno: tema prinaša strašno nevarnost in nikoli ne sme stopiti v gozd. Toda ko se zgodi tragedija, ji ne preostane drugega, kot da se poda v gozd in se sooči s svojimi strahovi.

Children of Silentown – napovednik

Children of Silentown je temačna pustolovščina z edinstvenim ročno narisanim in srhljivim umetniškim slogom v kombinaciji z atmosferično glasbo, ki ustvarja osupljivo lep svet. Igralci morajo poiskati zapiske, zbirati predmete in jih kombinirati za reševanje ugank ter igrati mini igre, da odkrijejo skrivnosti Silentowna in gozda. Poleg tega je učenje pesmi ključnega pomena za komunikacijo z drugimi in napredovanje v igri. To orodje igralcem celo omogoča, da oblikujejo Lucyjino zgodbo in izkusijo več koncev.

Zainteresirani igralci lahko že brezplačno preizkusijo prolog na Steamu. Celotna igra bo izšla 11. januarja 2023 za PC, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch.

sorodno

najnovejše