15.7 C
Ljubljana

KO_OP so objavili nov napovednik za Goodbye Volcano High

Objavljeno:

Neodvisni razvijalski studio KO_OP je danes izdal nov napovednik za svojo pripovedno pustolovsko igro Goodbye Volcano High. Igra, ki je bila prvič objavljena junija 2020 kot del Sonyjevega dogodka PlayStation 5, spremlja Fanga, pterozavra in nadobudnega glasbenika, ter njegove sošolce, ko se bližajo koncu zadnjega letnika srednje šole.

Goodbye Volcano High je kinematografska pustolovska igra, ki temelji na zgodbi in izbiri o osebni rasti, sprejemanju in moči skupnosti. Čustvena najstniška pripovedna pustolovščina z visokimi vložki bo igralce popeljala na potovanje samoodkrivanja in odločanja o tem, kako živeti svoje življenje v največji možni meri, ko bodo vedeli, da so njihovi skupni dnevi šteti. Novi napovednik daje kratek vpogled v igranje, prikazuje razvejane možnosti dialogov in razkriva še eno izvirno pesem igre “Don’t Call” (z Brigitte Nagger), ki jo izvaja skupina Worm Drama Fanga in Trish.

V povezavi z novim napovednikom je KO_OP napovedal, da je igra zdaj načrtovana za izid poleti 2023. Igra je bila prej odložena avgusta 2021, navajajoč ponovni zagon pripovedi in izzive, povezane z delom na daljavo sredi svetovne pandemije. To novo zamudo pripisujejo nenehnim težavam, povezanim s Covidom, in ambicioznemu obsegu dela za majhno ekipo, ki vsebuje več kot 6000 posnetih vrstic dialoga in veliko število animacij po meri.

Goodbye Volcano High naj bi izšla poleti 2023 na platformah PlayStation 5, PlayStation 4 in Steam.

Goodbye Volcano High – napovednik