15.7 C
Ljubljana

Terror of Hemasaurus decembra prihaja na PlayStation in Xbox, januarja sledi različica Switch

Objavljeno:

Terror of Hemasaurus bo izšla za PlayStation in Xbox v začetku naslednjega meseca, za Nintendo Switch pa januarja, je založnik Digerati z veseljem objavil. Akcija, ki podira nebotičnike in žre ljudi, bo na voljo 7. decembra za PlayStation, 9. decembra za Xbox in 12. januarja za Nintendo Switch. Njena cena bo 14,99 USD in bo za omejen čas na voljo z 20-odstotnim popustom.

Terror of Hemasaurus, ki je bila izdana prejšnji mesec za osebne računalnike, že dosega velik uspeh, saj je dosegla 95% pozitivne ocene uporabnikov na Steamu in trenutno oceno 85 na Metacritic. Razvijalec igre, Loren Lemcke, že pridno dela na dodatni vsebini, z novim kaijujem – pangolinom z luskasto kožo, imenovanim Paingolin – novim načinom in nekaterimi razširjenimi mehanikami igranja, načrtovanimi za leto 2023.

Terror of Hemasaurus – napovednik za konzole

O igri

Igrajte kot ogromna pošast in uničite človeštvo v tem retro mestu, razbijte jih! Udarjajte po zgradbah, udarjajte po helikopterjih, jejte ljudi, brcajte po avtomobilih – uživajte v več načinih povzročanja pokolov! Zadovoljujoča arkadna akcija in brezglavo uničevanje za do 4 igralce!

Terror of Hemasaurus (PS4)