3.4 C
Ljubljana

Scrap Riders v videu razkriva nov datum izida

Objavljeno:

Microids Indie z veseljem razkriva nov datum izida igre Scrap Riders v povsem novem napovedniku. Igra bo digitalno izšla na Nintendo Switch in Steam 9. januarja 2023.

O Scrap Riders

Scrap Riders je pustolovska beat’em up igra, postavljena v prihodnost kiberpunka, ki jo je razvil španski studio Games for Tutti. Igrate kot Rast, član motociklistične skupine Scrap Riders, in se prebijate skozi puščave in veliko metropolo, ki jo nadzorujejo korporacije. Delujte kot tihotapec z jedkim humorjem, da preživite v tem postapokaliptičnem svetu.

Prebijte se skozi to 2D beat ’em up igro in jih premagajte s pestmi ter pištolami, vendar pozor: puščave niso za ljudi s slabim srcem. Nasilje je vedno rešitev, vendar ne bo dovolj! Brez vaše pameti ne boste dolgo zdržali. Pogovarjajte se s pravimi ljudmi, zbirajte namige in razbijte riti negativcem!

Ključne funkcije:

  • Edinstvena mešanica igranja: Scrap Riders ponuja izvirno kombinacijo beat ’em up iger in starih pustolovskih ugank. Borite se, usmerite in klikajte svojo pot skozi zgodbo!
  • Retro umetniški slog: Sprejmite edinstveno retro vzdušje s čudovitimi slikovnimi piksli in 16-bitnim zvočnim posnetkom!
  • Nor humor in reference: Nasmejte se s smešnimi dialogi nenavadnih likov in poskusite prepoznati vse meta šale in reference pop kulture, ki so skrite skozi igro!
  • Fascinanten svet kiberpunka, ki ga lahko raziščete: Potepajte se po raznolikih okoljih tega postapokaliptičnega vesolja, od puščav do velike neopankovske metropole, ki jo nadzirajo korporacije.

sorodno

najnovejše