3.7 C
Ljubljana

Invazija vojnih golemov se je začela! The Knight Witch se od danes bori nazaj

Objavljeno:

Team17 in Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team sta danes predstavila metroidvania bullet hell igro The Knight Witch na Nintendo Switch, Steam in GOG, različice za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in Windows 10, pa bodo na voljo v petek, 2. decembra. The Knight Witch združuje hiter shoot ’em up boj z metroidvania mehaniko in deckbuilder elementi ter sledi Rayne – titularni viteški čarovnici in delu skupine zaščitnikov, podobnim superjunakom –, ki se bori skozi valove neizprosnih sovražnikov, da bi rešila svoj dom pred uničujočo invazijo vojnih golemov.

The Knight Witch – napovednik

Kot Rayne bodo igralci raziskovali nekoč mirno metropolo Dungeonidas, se borili s sovražniki, ki so vdrli v labirintske ulice mesta, in uporabljali uničujoče moči viteške čarovnice. Ko se bo zgodba odvijala, je slog igre mogoče popolnoma prilagoditi s sistemom sestavljanja kart, ki vključuje več kot 40 unikatnih kart urokov, medtem ko bodo priložnosti za pogovor z meščani obleganega mesta prek tiskovnih konferenc predstavljale moralni izziv povedati resnico o tem, kako vojna gre… ali ne.

The Knight Witch ponuja vrsto možnosti dostopnosti in pomoči, tako da lahko vitezi čarovnice z vsemi sposobnostmi pomagajo rešiti kraljestvo. Poleg intuitivnega sistema samodejnega ciljanja za hitro zaklepanje in uničenje sovražnikov ter navigacijskega sistema glavne zgodbe, ki usmerja igralce po mestnih ulicah, je na voljo vrsta “goljufij”, ki jih je mogoče odkleniti in ki igralcem omogočajo, da prilagodijo svojo izkušnjo igranja.

The Knight Witch je trenutno na voljo za Nintendo Switch in bo na voljo za nakup na Steam in GOG od 19.00, različice za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in Windows 10 pa bodo na voljo v petek, 2. decembra.

sorodno

najnovejše