5.5 C
Ljubljana

Wild West Dynasty: Ljubitelji preživetja lahko od 16. februarja 2023 dokažejo, kako je bil osvojen Zahod

Objavljeno:

Čakanja je skoraj konec. Zato pripravite svoje orožje, zloščite ostroge in se pripravite na pustolovščino svojega življenja. Založnik Toplitz Productions in razvojna ekipa Moon Punch Studio s ponosom oznanjata 16. februar 2023 kot datum izdaje za prihod Wild West Dynasty v zgodnji dostop.

Začnite novo življenje na pionirskem Zahodu in raziščite prostrano odprto pokrajino z njenimi raznolikimi in vizualno osupljivimi okolji. Zgradite kmetije, poiščite in zbirajte vire ter pomagajte drugim naseljencem najti dom v divjini. Vendar ne iščete samo bogastva. Prav tako morate najti odgovore na skrivnostno družinsko skrivnost, ki bo krojila vašo usodo. In ne pozabite na najbližje sorodnike: poiščite partnerja in postavite temelje za dediščino, ki zajema generacije. Z Wild West Dynasty ne oblikujete le lastne usode, ampak ste tudi gonilna sila pri širitvi ameriškega zahoda sredi 19. stoletja.

Najnovejši prispevek v uspešni franšizi Dynasty Toplitz Productions brezhibno združuje peskovnik odprtega sveta z elementi preživetja, igranjem vlog, velikim odmerkom gradnje mest ter globoko, privlačno in izvirno zgodbo z liki, ki jih boste vzljubili – in jih radi sovražili. Da bi proslavili objavo datuma izdaje, je bil izdan nov napovednik, ki prikazuje sekvence v igri, ki vam bodo dale vpogled v čudovite razglede, ki jih lahko ponudi le ameriški divji zahod. V tednih in mesecih pred izidom se bo serija Insider videoposnetkov poglobila v določene vidike igre, kot so zgodba, vizualni elementi ali zvok, ter potegnila igralca globlje v svet Wild West Dynasty.

Wild West Dynasty – napovednik

Lastnosti igre:

 • Doživite Divji zahod v prvoosebni ali tretjeosebni perspektivi.
 • Obsežna zgodba z več deset misijami, razvejanimi dialogi in posledicami.
 • Ustvarite svojo dinastijo, ki bo trajala desetletja in oblikovala Divji zahod kot še nikoli doslej.
 • Velik odprt svet z več okolji, od katerih je vsako polno nevarnosti, zakladov, skrivnosti in veliko prostora za uresničitev vaših sanj o gradnji mesta.
 • Preživite v neprizanesljivi divjini z žgočimi dnevnimi temperaturami, ledeno mrzlimi nočmi in nevarnimi divjimi živalmi.
 • Od cunj do bogastva: Začnite kot naseljenec, zgradite svoj ranč in ga razširite v uspešno mesto.
 • Raziščite zapuščene rudnike in jamske sisteme.
 • Večplastno drevo spretnosti.
 • Edinstvena mešanica igranja vlog, preživetja, simulacije življenja, upravljanja z viri in graditelja mesta.
 • Na konju raziščite odprti svet z osupljivimi razgledi.
 • Razporedite delavce in upravljajte vire ter trgovske poti, da bo vaša naselbina uspevala.

Wild West Dynasty najdete na Steam, v Epic Games Store in GOG.com.

sorodno

najnovejše