15.7 C
Ljubljana

Sanjarska ritmična igra Melatonin 15. decembra izide za PC

Objavljeno:

Razvijalec David Huynh iz Half Asleep danes z veseljem naznanja, da bo Melatonin, ritmična igra o združitvi sanj in resničnosti, izšla 15. decembra za osebne računalnike prek Steama za 14,99 USD. Prej napovedana različica Nintendo Switch bo na voljo zelo kmalu.

O Melatonin

Melatonin je igra ritma o zlitju sanj in resničnosti. Uskladite se skozi različne sanjske ravni, ki vsebujejo presenetljive izzive, ročno narisano umetnost in živahno glasbo brez zastrašujočih prekrivk ali vmesnikov.

Melatonin raziskuje razmerje med sanjami, ki jih imamo, ko spimo, in izkušnjami, skozi katere gremo, ko smo budni, skozi edinstvene stopnje igre ritmov. Ročno narisana v barvitem in podrobnem vizualnem slogu, z glasbo, ustvarjeno tako, da teče z roko v roki z igranjem in vizualnimi elementi, boste sestavljali elemente o življenju glavnega junaka, ko se boste ponoči potapljali globlje in globlje v njihove sanje.

Lastnosti igre:

  • Odkrijte več kot 20 sanjskih stopenj, razdeljenih v 5 poglavij, pri čemer vsaka stopnja uvaja nov način sledenja ritmu.
  • Odklenite izzivalne načine, ki bodo preizkusili vaše ritmične reflekse in spretnost.
  • Izkusite Melatonin iz nove perspektive, tako da odklenete zabavne mešane stopnje.
  • Z urejevalnikom stopenj, ki je preprost za uporabo, poskrbite, da ustvarite ritmično stopnjo vaših sanj.
  • Uporabite Practice Mode, da vas vodi skozi vsako stopnjo.
  • Preizkusite veliko funkcij pomoči, če se počutite izgubljeni.
Melatonin – napovednik