3.7 C
Ljubljana

Neural Cloud je zdaj na voljo za iOS in Android

Objavljeno:

Ste pripravljeni naložiti svojo zavest v oblak? Danes razvijalec Mica Team in založnik Sunborn Network Technology z veseljem napovedujeta lansiranje Neural Cloud na mobilnih napravah iOS in Android. Novo poglavje v vesolju Girls’ Frontline, Neural Cloud, prinaša zgodbo, ki spodbuja razmišljanje in se ukvarja z etiko umetne inteligence in kam gre ta zavest, ko ugasnejo luči. Neural Cloud, ki se ponaša z grobo znanstvenofantastično kiberpunk estetiko, vsebuje izvirno tematsko pesem priznanega synth-pop glasbenika Owl City, ki je danes na voljo povsod, kjer se pretaka glasba.

Predstavitev igre Neural Cloud predstavlja popolnoma nov singel priznanega indie synth-pop izvajalca Owl City, znanega po uspešnici Fireflies iz leta 2009. Po štirih letih se Owl City, ki ga vodi Adam Young, vrača z glavno temo igre z naslovom »Up to the Cloud«. Trance, melodičen in poln upanja Up to the Cloud odlično ustvarja razpoloženje za ganljivo zgodbo, ki se je igralci lotevajo v Neural Cloud.

Owl City X Neural Cloud – Up To The Cloud – uradni glasbeni videospot

Lirični koncept Up to the Cloud sledi Owl Cityju kot liku v igri, ki se je kot umetna zavest naložil v »nevronski oblak«. Pesem kot taka pripoveduje zgodbo o poskusu pobega iz sponov kibernetskega prostora in čustvenem prebujenju, ki se pojavi. Tema igre, ki se osredotoča na zapleten odnos med ljudmi in umetno inteligenco, je zgovorno prikazana v navdihujoči pripovedi Up to the Cloud.

Neural Cloud svet

Neural Cloud je strateška igra igranja vlog z intuitivno zasnovanim graditeljem krovov, ki zagotavlja izjemno napolnjene bojne sekvence na razloženem bojišču. Hitro, pametno igranje je prekinjeno s futuristično oblikovano estetiko in zvočnim posnetkom, polnim melodije in odnosa. V igri igralci prevzamejo vlogo Profesorja, ki se je po treh letih mirovanja leta 2060 prebudil v virtualnem omrežju oblakov, obkrožen z drugimi zavestmi umetne inteligence, ki so bile naložene in razpršene po tragični tehnološki “nesreči”. Profesor mora rešiti ta bitja – znana kot Izgnanci – tako, da se združijo, da bi pobegnili iz virtualnega čiščenja in odkrili resnico za vašo smrtjo in projektom Neural Cloud ali pa se soočili z večnostjo, izgubljeno v kibernetskem prostoru.

Boj zahteva sestavljeno ekipo lutk – androidov, nekoč iz fizičnega kraljestva, programiranih za vojno, delo in zabavo –, ki uporabljajo svoje individualne moči in sposobnosti, da premagajo Sanctifiers: protivirusne umetne inteligence, ustvarjene, da zadržijo lutke v omrežju v oblaku. Lutke, zbrane prek lastniške mehanike gacha, se premikajo na bojišču v skladu s formatom ploščice, ki deluje kot uganka. Ustrezno usposobljene lutke in napade je treba sprožiti, preden sovražniki dosežejo fronto.

Pridružite se več kot 3.000.000 igralcem v iOS App Store in Android Google Play — prenesite zdaj in igrajte brezplačno.

sorodno

najnovejše