23 C
Ljubljana

Stopite v pilotsko kabino v zgodnjem dostopu War Robots: Frontiers, ki je na voljo zdaj

Objavljeno:

War Robots: Frontiers, nova tretjeosebna mech streljačina iz MY.GAMES in Pixonic, danes začenja svoj zgodnji dostop. Ta nov vnos v priljubljenem vesolju War Robots je razvit izključno za osebne računalnike in konzole, igra bo na voljo pozneje na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One in PC. Igralci na osebnem računalniku že lahko igrajo igro z nakupom paketa Pioneer prek Steama ali uradne spletne strani.

War Robots: Frontiers – napovednik

War Robots: Frontiers je bila zgrajena povsem od začetka za sodobne osebne računalnike in konzole z uporabo pogona Unreal Engine 5 za zagotavljanje intenzivnih, taktičnih spopadov z ogromnimi mechi, ki jih je mogoče prilagoditi. Igra se bo odvijala 200 let po originalnih War Robots, kjer se bodo igralci borili za sistem svetov, imenovan Wild Ten.

Zgodnji dostop se bo začel z enim zemljevidom, ki bo vseboval uničljiva območja, kar bo pomenilo, da bodo igralci tekom tekme nenehno prilagajali svoje taktike, da se bodo prilagajali spreminjajoči se pokrajini. Med zgodnjim dostopom bo dodanih več zemljevidov, ko bo »Wild Ten« dodatno označen z novimi lokacijami.

V hangarju lahko igralci sestavijo svoje robote iz kombinacije delov in dodajo želeno orožje. “Telo” mehanizma bo določilo, do katere posebne sposobnosti ima igralec dostop na bojišču. Od zmožnosti ščita Aresovega okvirja do bombardiranja Bulgasarija lahko igralci trenutno izbirajo med 8 različnimi vrstami, ki jih mešajo po svojih željah. To je dodatek k orožju, ki se lahko vstavi v robotove naramnice, ki lahko ustrezajo 9 različnim vrstam orožja; od mitraljezov bližnjega dosega, uničujočih izstrelkov do topov velikega dosega. Med zgodnjim dostopom bo dodanih več delov, orožij in sposobnosti, da bodo igralcem ponudili še širši obseg prilagajanja.

Razvijalci igre so delili tudi načrt vsebine, ki bo v igro prišla v naslednjih nekaj mesecih. Decembra bo prva večja posodobitev z novimi roboti, orožji in moduli sposobnosti ter še več. Leta 2023 prihaja več posodobitev z novimi zemljevidi in nadaljnjim širjenjem števila možnosti prilagajanja, ki so na voljo igralcem.

Paketi Pioneer so zdaj na voljo na spletnem mestu igre ali prek Steama. Paket Pioneer ne vsebuje samo dostopa do igre, ampak vsebuje tudi predmete za uporabo v igri. Pionirji bodo lahko sodelovali pri razvoju igre in prvi preizkusili nove funkcije ter pomagali razvijalcem s povratnimi informacijami in predlogi. Po zgodnjem dostopu bo igra ob izidu leta 2023 postala brezplačna.