3.7 C
Ljubljana

Prva večja posodobitev za zgodnji dostop prinaša izjemno novo vsebino za Stranded: Alien Dawn

Objavljeno:

Frontier Foundry, založba za igre skupine Frontier Developments plc (AIM: FDEV) in razvijalec Haemimont Games, sta danes objavila prvo večjo posodobitev vsebine za Stranded: Alien Dawn. Ker se razvoj igre nadaljuje, posodobitev Dunes and Moons v četrtek, 1. decembra, vsem igralcem prinaša razburljive nove funkcije. Stranded: Alien Dawn je zdaj na voljo za igranje v zgodnjem dostopu na osebnem računalniku prek Steama po priporočeni maloprodajni ceni £24,99/$29,99/€29,99.

Igralci z zgodnjim dostopom lahko raziskujejo biom Desertum, novo vesoljsko okolje, ki prinaša edinstvene izzive. Skalnata, oranžna pokrajina Desertuma je dom redkega rastlinskega sveta in nizke kakovosti tal, kar zahteva strateški pristop, da se zagotovi, da lahko preživeli resnično uspevajo. Z lastno avtohtono floro in favno ter nepredvidljivimi vremenskimi dogodki, vključno s prašnimi nevihtami, morajo igralci izkoristiti vire znotraj Desertuma, da se prebijejo skozi mokro in suho sezono ter spremenijo svojo okolico iz mesta nesreče v živahno bazo.

Poleg osupljivega novega bioma lahko igralci zdaj kot del posodobitve izberejo novo preživelo, Soro, v svojo skupino. Njena težka puščavska preteklost jo je utrdila od vročinskih valov do mraza, medtem ko se izboljšane bojne sposobnosti lahko izkažejo za bistvenega pomena med napadi smrtonosnih tujih divjih živali, kot je plazilec Tecatli, ki predstavlja dodatno grožnjo preživetju.

Tri nove lune bodo prav tako krasile nebo igre Stranded: Alien Dawn kot del posodobitve, vsaka pa bo imela poseben vpliv na igranje. Prisotnost lune Jason prinese preživelim veliko stiske, vendar jim ponuja dovolj časa, da se pripravijo in si opomorejo od dogodkov; Nyx vpliva na divje živali, da pogosteje napadajo v mraku; medtem ko luna Chaos živi v skladu s svojim soimenjakom, z nepredvidljivimi dogodki, ki so skoraj zagotovljeni.

Poleg tega posodobitev Dunes and Moons uvaja dve novi težavnostni stopnji, zasnovani za izziv tudi najbolj spretnim strategom preživetja. Zelo težke in nore težave bodo izkušenim igralcem, ki se želijo preizkusiti, omogočile najboljšo priložnost, da dokažejo svoje sposobnosti. Igralci bodo imeli tudi priložnost odkleniti pet novih dosežkov, medtem ko se bodo njihovi preživeli spopadali s svojim surovim novim okoljem.

Skozi zgodnji dostop se lahko ambiciozni ljubitelji preživetja veselijo dodatnih posodobitev in izboljšav z obilico vznemirljive vsebine. Stranded: Alien Dawn je zdaj na voljo na osebnem računalniku prek Steama po priporočeni maloprodajni ceni 24,99 £/29,99 $/29,99 €.

sorodno

najnovejše