3.7 C
Ljubljana

Fantastična mešanica žanrov Intrepid Izzy bo izšla decembra!

Objavljeno:

Neodvisni založnik Ratalaika Games skupaj z razvijalcem Senile Team z veseljem sporoča, da bo Intrepid Izzy izšla 2. decembra 2022. Na voljo bo za PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S in Nintendo Switch, po ceni 10,99 USD in 10,99 EUR. Intrepid Izzy, 2D igra, ki kljubuje žanrom in z edinstvenim umetniškim slogom, ponuja vse najboljše s kombinacijo žanrov, ki brezhibno združujejo platformo z beat-’em-up elementi in pustolovščine, kar bo navdušilo množico igralcev, ki želijo raznolikost in veliko akcije.

Igralnost se zgleduje po različnih igrah iz 16-bitne dobe, ki bodo očitne mnogim igralcem, vendar ima Intrepid Izzy svojo izvirnost. Združuje številne najljubše elemente igranja in izzive ter ponuja barvito pojedino akcije in raziskovanja!

Liki v igri Intrepid Izzy so animirani s programsko opremo, izdelano po meri, ki je vzela veliko časa in truda za razvoj, a igralci bodo opazili, da je bilo vredno. Intrepid Izzy vsebuje na tisoče sličic animacije, ki jih ni mogoče ustvariti drugače.

Ohranjanje nekaterih značilnosti klasične grafike iger, vzbujanje občutka domačnosti in/ali nostalgije označuje to igro kot pravo delo ljubezni.

Lastnosti:

 • Štiri velike stopnje, kjer bo igralec preživel večino svojega časa.
 • Veliko ur za raziskovanje vsakega vogala, nekatera področja pa zahtevajo posebne moči, da jih dosežete, saj ima vsaka od teh stopenj drugačno temo.
  • “Aztec Greece” – sončno mesto s templji, palmami in rožami.
  • “Chocolate Mine” – podzemni labirint, kjer je treba korak za korakom odkleniti pot naprej.
  • “Haunted Forest” je poln duhov, netopirjev in drugih srhljivih stvari.
  • “East Pole” je ledeni svet, poln nevarnih nindž.
 • Izjemen zvočni posnetek kritiško hvaljenega Bena Kurotoshira.
 • Zgodba, polna šaljivih dialogov, ekscentričnih likov in skrivnostnih skrivnosti.

Poleg zgoraj omenjenega obstaja še 11 manjših stopenj, ki pogosto zagotavljajo drugačno izkušnjo igranja, kot je boj s šefom, časovno omejena misija ali uvod v nove mehanike igranja.

Intrepid Izzy – napovednik

sorodno

najnovejše