3.7 C
Ljubljana

Priljubljeni simulator voyeurja ‘Do Not Feed the Monkeys 2099’ bo na Steamu izšel 9. marca 2023

Objavljeno:

Po sinoči v Londonu na 40. podelitvi nagrad Golden Joystick Awards lahko Fictiorama Studios danes potrdijo, da bo Do Not Feed the Monkeys 2099 – nadaljevanje priljubljenega digitalnega voajerskega simulatorja Do Not Feed the Monkeys – izšla na Steamu 9. marca 2023.

Igra Do Not Feed the Monkeys 2099 se nadaljuje, kjer se je končala predhodnica, in igralcem naloži, da postanejo mojstri voajerji, medtem ko vohunijo za neznanci skozi varnostne kamere, opazujejo in analizirajo vsak vidik njihovega (odkrito bizarnega) vsakdanjega življenja. To je satiričen predogled potencialne prihodnosti, v katero morda vsi hodimo v spanju, kjer naše najbolj intimne skrivnosti služijo kot valuta in draženje za naše gospode in gospodarje.

Za tiste, ki si želijo zgodnjega vpogleda v vizijo Fictiorama Studios o prihodnjih letih, je dobra novica ta, da je na Steamu zdaj na voljo popolnoma nova predstavitev igre Do Not Feed the Monkeys 2099, ki ponuja do eno uro akcije za brezplačno igranje.

Omenjena predstavitev bo igralcem omogočila, da se spoprimejo z igralno zanko Do Not Feed the Monkeys 2099, ki jim bo dala nalogo, da preiskujejo dejavnosti subjektov, skenirajo njihova življenja in oblikujejo vitalne povezave med vsem, kar počnejo sredi prihodnosti, kjer se je tehnološka invazija v naše življenje še pospešila. V tem popolnoma novem svetu so vsi osumljenci in vsi so na vaši straži. Skratka, če ste si kdaj zaželeli vseh pogledov na podrobnosti svojih vsakodnevnih nenavadnosti, je to delo za vas.

Do Not Feed the Monkeys 2099 je nadaljevanje nagrajene igre Do Not Feed the Monkeys in bo na Steamu izšla 9. marca 2023.

Do Not Feed the Monkeys 2099 – napovednik

sorodno

najnovejše