14.2 C
Ljubljana

New Joe & Mac: Caveman Ninja bo 24. novembra izšla digitalno na Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5!

Objavljeno:

Microids z navdušenjem razkriva napovednik za igro New Joe & Mac: Caveman Ninja in z veseljem sporoča, da bo digitalna različica igre za Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5 izšla 24. novembra. Digitalna različica za Xbox Series X|S in PC bo prispela 1. decembra. Nazadnje, maloprodajna izdaja za Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5 bo na voljo 13. decembra v Severni Ameriki.

Ko je bil “Rock & Roll” le rock in “fast food” večerja, ki je bežala pred vami, sta dva jamska človeka po imenu Joe in Mac živela tiho življenje v svoji mirni vasici. Mirno, dokler skupina neandertalskih primatov ne izprazni vasi in ugrabi vseh žensk!

Čas je, da se naši jamarji spopadejo z nevarnimi dinozavri in mesojedimi rastlinami, da osvobodijo svoje ljubljene žene! Naj vas ta popolnoma predelana grafika ne zavede, New Joe & Mac obljublja, da bo brutalna in popolnoma nora!

Ta nova izdaja kultne arkadne klasike, ki jo je razvil Mr. Nutz Studio (Toki, Asterix & Obelix: Slap Them All!), bo igralce povabila k odkrivanju zaupanja vredne predelave. Obogatena z arkadnim načinom, ki ponuja predelavo izvirne igre, kot tudi daljšo različico načina zgodbe, imenovano “Extended”. Tako kot izvirna igra, razvita za arkadno igranje v 90-ih, bo New Joe & Mac: Caveman Ninja ponudila lokalni co-op način za dva igralca. Poleg tega bo igra vsebovala tudi način treninga, način premagovanja šefov in celo način speedrun!

New Joe & Mac: Caveman Ninja bo digitalno izšla 24. novembra na Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5. Digitalna različica za Xbox Series X|S in PC bo prispela 1. decembra. Nazadnje, maloprodajna izdaja za Nintendo Switch, PlayStation 4 in PlayStation 5 bo na voljo 13. decembra v Severni Ameriki.

New Joe & Mac: Caveman Ninja – napovednik