3.4 C
Ljubljana

Paper Cut Mansion prinaša skrivnost na PlayStation in Switch 5. decembra

Objavljeno:

Thunderful in Space Lizard Studios z veseljem sporočajo, da bo njihov srhljiv kartonski triler, Paper Cut Mansion, na voljo 5. decembra na PlayStation in Switch po ceni 19,99 $ / 19,99 € / 16,99 £. Odprite edinstven ročno izdelan svet, dvorec, poln nenavadnih likov in bogastvo zabavnih roguelitskih mehanik, medtem ko raziskujete, kaj se dogaja na tem bizarnem mestu.

V Paper Cut Mansion boste reševali uganke, se borili s sovražniki in opravljali naloge, da odklenete nove sposobnosti in odkrijete novo opremo. Vsak edinstveni tek, ki se ga lotite, odpira priložnost, da določite svoj lasten slog igre, poleg tega pa vam daje več možnosti, da premagate izzive, ki jih vsak poskus postavi na vašo pot.

V Paper Cut Mansion igrate kot Toby, policijski detektiv, ki prispe na cesto, ki vodi do skrivnostnega starega dvorca. Ko boste poskušali razkriti resnico v ozadju zloveščega mesta, boste morali uporabiti ostro oko in svoje ostre detektivske sposobnosti, pri čemer vam bo vsak tek dal priložnost, da zberete nov kos dokaza, ki ga boste dodali na tablo z dokazi. Skrivnostnost je dodana skrivnostnemu vzdušju dvorca prek mehanike za skakanje po razsežnostih, ki vam omogoča, da skačete med alternativnimi različicami iste lokacije in dodajate drugačno perspektivo igranju in vzdušju, ko odkrivate nove skrivnosti.

Med raziskovanjem v dvorcu Paper Cut Mansion boste spoznali zanimivo zasedbo likov. Našli boste tiste, ki vam lahko pomagajo ali vas ovirajo: nekateri bodo ponujali naloge, s katerimi si lahko prislužite dragocene nagrade, nekateri se bodo poskušali skriti, nekateri pa imajo morda celo bolj zlonamerne namene do vas.

Paper Cut Mansion – napovednik

sorodno

najnovejše