3.7 C
Ljubljana

Izšla je Evil West!

Objavljeno:

Evil West, nova tretjeosebna akcijska igra Flying Wild Hog in Focus Entertainment, je zdaj na voljo! Navdušujoča pustolovščina, postavljena v zapleteno, še nikoli videno domišljijsko različico Divjega zahoda, čaka na neustrašne igralce, ki si bodo drznili spopasti s krvoločnimi pošastmi v elegantnem, krvavem akcijskem boju.

Evil West – napovednik

Zlo nikoli ne spi… a krvavi!

Temna grožnja razjeda ameriško mejo. Kot eden zadnjih agentov v tajnem inštitutu za lov na vampirje ste zadnja meja med človeštvom in globoko zakoreninjenim terorjem, ki zdaj prihaja iz sence. Dvignite se in postanite superjunak Divjega zahoda, izkoreninite vampirsko grožnjo in rešite Združene države!

V visceralnem, eksplozivnem boju sprostite pekel s svojim strelnim orožjem, rokavico na strelo in pripomočki. Ubijte krvoločne pošasti v stilu kot osamljeni lovec ali v sodelovanju s prijateljem. Raziskujte in se borite v kampanji, ki temelji na pripovedi, medtem ko nadgrajujete svoje orožje in orodje za lov. Odklenite nove ugodnosti, da razvijete svoje mojstrstvo ubijanja pošasti in oblikujete svoj lasten slog igre, da končno premagate nadnaravne horde.

Evil West je na voljo na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC.

sorodno

najnovejše