5.5 C
Ljubljana

Danes odpljuje Ship of Fools

Objavljeno:

Team17 in Fika Productions sta danes izdala čudno pomorsko kooperativno roguelite igro, Ship of Fools, ki je na voljo za Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S in preko Steam za PC. Odplujte na pustolovščino, da se zoperstavite Večni nevihti in Akvapokalipsi ter se pridružite pogumnim istoimenskim in antropomorfnim Norcem, ki se borijo proti pošastnim levijatanom iz globin, da zaščitijo svojo hrabro ladjo Stormstrider.

Ko začrtujejo nove proge po skalnatih osamelcih, ki sestavljajo njihov ogroženi domovinski arhipelag, se bodo Norci – bodisi solo ali s kolegom Norcem prek spletne ali lokalne igre za več igralcev – soočili s sovražnikovimi vkrcanji na ladjo. Morali bodo manevrirati s topovi na krovu in se braniti pred napadi in izvesti več tekov skozi nemirne vode, da preprečijo konec svojega sveta. Vsak od Norcev ceni svojo lastno dediščino, ki ga prežema s pasivnimi sposobnostmi, kot je Shelbiejeva pomirjujoča lupina, ki poveča stopnje streljanja in hitrost izstrelkov, ali Finleyjev priročen klobuk, ki odklene naključno nagrado vsakič, ko popravijo Stormstrider!

Ship of Fools – napovednik

Glavne značilnosti Ship of Fools vključujejo:

  • Bombastičen navtični boj – divji boj na ladji proti ogromnim leviatanom in grozljivim bitjem iz globokih temnih voda otočja.
  • Nenavadno sodelovalno izkušnjo – zasnovano prav za sodelovalno igranje, upravljajte popravila ladij v žaru bitke, ponovno napolnite in manevrirajte topove ter uporabite vesla za udarjanje sovražnikov, ko se vkrcajo na Stormstrider.
  • Neskončno možnost ponovnega igranja – nadgradite svojo posadko in odklenite predmete ter dodatne Norce, da se spopadete z nenehno spreminjajočimi se morji, z več teki, potrebnimi za preprečitev akvapokalipse.

Ship of Fools je na voljo za 14,99 USD/12,99 GBP/14,99 EUR na vseh razpoložljivih platformah, z dodatnim 10-odstotnim popustom ob izdaji v tednu lansiranja.

sorodno

najnovejše