3.7 C
Ljubljana

Če veste, kaj je BFG, potem je ta igra narejena za vas

Objavljeno:

Bullet Runner je streljačina s pogledom od zgoraj navzdol v stilu Dooma, ki prihaja konec leta 2023, vendar bo izdala 4-urno brezplačno prolog različico že ta mesec. Naložite svoj BFG in pojdite v igro!

Bullet Runner je kot čisti adrenalin, ki se vam prelije v možgane in žile, tako kot v dobrih starih časih z Doomom in Quakeom. Ti si Jack in iz nekega razloga si te vsi želijo mrtvega. Buller Runner je streljačina s pogledom od zgoraj navzdol, kjer se prebijate skozi objekt, poln sovražnikov, ter streljate, razstreljujete in divjate skozi vse ovire, ki so vam na poti.

Igra naj bi izšla konec leta 2023 z več kot 10 urami igranja, vendar je razvijalec pripravil poseben brezplačen prolog, ki bo izšel že ta mesec. Prolog bo vseboval velik del igre za igranje – trajal bo približno 3 — 4 ure za povprečnega igralca. Jasno je, da ta prolog ni demo, ampak polna igra s posebej zasnovanimi stopnjami.

Glavne značilnosti:

  • Akcijska streljačina s pogledom od zgoraj navzdol z brezplačnim 4-urnim uvodom, ki bo izšel ta mesec.
  • Veliko orožja in predmetov, ubijanja za slavo, misije, ki jih je treba rešiti, sovražniki, ki jih je treba ubiti, in dodatki za gladko gibanje, kot so drsniki po tirnicah, tek po sodih in nihanje verige.
  • Prolog bo na voljo do 31. decembra, s posodobljenimi in novimi funkcijami, ki so bile nakazane.

Bullet Runner na Steamu (prolog se bo začel v torek, 22. novembra 2022 kot Steam Playtest): https://store.steampowered.com/app/771870/Bullet_Runner/

Bullet Runner – uradni napovednik

sorodno

najnovejše