3.7 C
Ljubljana

Bots Are Stupid zdaj izide 15. decembra

Objavljeno:

Kot pravi pregovor, če želite, da je nekaj narejeno pravilno, ne zahtevajte od bota, da to stori… Samostojni razvijalec Leander Edler-Golla in Yogscast Games sta danes objavila, da je izid igre Bots Are Stupid, platforme, ki temelji na navodilih in maloumnih botih, zdaj prestavljen na 15. december in predstavlja rahlo zamudo glede na predhodno napovedano novembrsko izdajo.

Bots Are Stupid prevzame žanr 2D natančne platforme in ga napolni z neskončno ponudbo neumnih robotov in inovativno metodo nadzora, ki temelji na navodilih. Uporabite preprost programski jezik igre, da naučite svoje robote, kako uporabljati grabljive kljuke, krmariti s pospeševanjem hitrosti in še več, da dosežejo izhod, nato pa opazujte, kako sledijo vašim neposrednim navodilom in pri tem pogosto umrejo.

Obvladajte stopnje kampanje ali pa ustvarite in delite svoje lastne s sofisticiranim urejevalnikom le-teh. Ustvarite nezaslišane tečaje in si zamislite podle izzive, ki jih morajo igralci premagati, preden jim pokažete, kako se to počne s prenosljivimi ponovitvami.

LASTNOSTI IGRE:

  • Platformiranje na podlagi ukazov – ukazujte svojim botom, da tečejo, skačejo in uporabljajo opremo, tako da vtipkate preprosta navodila, ki se jih je lahko naučiti, namesto da bi imeli neposredni nadzor nad svojimi liki.
  • Urejevalnik stopenj – Bodite ustvarjalni z urejevalnikom stopenj v igri ter ustvarite in delite svoje stopnje, ki kljubujejo botom, s prijatelji na spletu.
  • Globalne lestvice najboljših – s prenosljivimi ponovitvami! – Eksperimentirajte z različnimi potmi in navodili, da svojemu botu poveljujete vsako stopnjo v najhitrejšem možnem času, ali opazujte, kako so drugi dosegli svoje najboljše čase s ponovnim predvajanjem njihovih scenarijev.

Bots Are Stupid lahko sedaj dodate na seznam želja na Steamu.

Bots Are Stupid – napovednik izida

sorodno

najnovejše