16.6 C
Ljubljana

Uživajte v bivanju v hotelu Murder z The Devil in Me

Objavljeno:

Vodilni založnik in razvijalec video iger Bandai Namco Entertainment America Inc. je danes izdal finale prve sezone THE DARK PICTURES ANTHOLOGY, THE DEVIL IN ME, na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One in PC prek Steam.

V THE DEVIL IN ME so igralci povabljeni na osupljivo rekreacijo hotela World’s Fair, ki ga je zgradil ameriški serijski morilec H.H. Holmes. Nadzorujejo ekipo Lonnit Entertainment, nizkoproračunskih ustvarjalcev dokumentarcev, ki jih zvabijo v hotel z obljubo nečesa resnično edinstvenega, nečesa, kar bi lahko samo dvignilo gledanost njihove resnične kriminalne oddaje. Njihova usoda je v rokah igralcev, ki bodo morali pod pritiskom sprejemati nemogoče odločitve, medtem ko njihov morilski gostitelj opazuje vsak njihov korak.

Poleg nove zgodbe in zvezdniške zasedbe prihaja finale prve sezone s številnimi novimi funkcijami igranja. Liki lahko zdaj plezajo, skačejo, se plazijo in tečejo skozi območja raziskovanja, ki so večja in bolj zapletena kot kdaj koli prej. Igralci bodo morali ostati mirni pri reševanju ugank, uporaba novega sistema inventarja in posebnih orodij za like v pravem trenutku pa jim lahko reši življenja.

Kot pri vseh igrah v THE DARK PICTURES ANTHOLOGY se lahko igralci z grozo soočijo sami ali se združijo s prijatelji v načinih za več igralcev: na spletu s prijateljem ali z do 5 igralci pred enim zaslonom.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me – uradni napovednik

THE DEVIL IN ME je finale prve sezone v THE DARK PICTURES ANTHOLOGY, seriji samostojnih, razvejanih kinematografskih grozljivk, zasnovanih tako, da redno predstavljajo novo grozljivo izkušnjo. Vsaka igra ima popolnoma novo zgodbo, okolje in novo zasedbo likov.