5.5 C
Ljubljana

Psihološki triler In Nightmare prihaja na PC 29. novembra

Objavljeno:

Maximum Games je danes objavil, da bo psihološka grozljivka In Nightmare, ki temelji na pripovedi, prispela na Steam za PC 29. novembra. Izdana za PlayStation 4 in PlayStation 5 v začetku tega leta, bo vključevala vso vsebino od začetne izdaje, skupaj z različnimi izboljšavami, vključno s posodobljeno grafiko in izboljšanim igranjem.

In Nightmare sledi mlademu fantu, ki se zapre pred svetom okoli sebe in pade v globok spanec, med katerim ga prevzamejo notranje nočne more. Fant zlomljenega srca zaradi težav svoje družine pobegne iz resničnosti v temačen, muhast svet, ustvarjen iz njegovih lastnih spominov. To ga pripravi na potovanje, da odkrije mrežo resnic v grozljivem svetu prevar.

S pomočjo svojega sanjskega duha bo deček iskal načine, kako se pritihotapiti mimo sovražnikov, premagati zapletene uganke in sprejeti svoje strahove, da bi se končno lahko prebudil. Ali mu lahko pomagate, da se ponovno pridruži budnemu svetu?

Dodajte In Nightmare na seznam želja še danes in se pripravite, da prekinete urok nočnih mor 29. novembra: https://store.steampowered.com/app/1817290/In_Nightmare/

sorodno

najnovejše