3.4 C
Ljubljana

Borite se z močjo v Clash: Artifacts of Chaos

Objavljeno:

Na predogledu PC Gaming Show 2023 je francoski založnik NACON osvetlil zgodbo igre Clash: Artifacts of Chaos. Akcijsko-pustolovska igra čilskega razvijalca ACE Team, ki je sprva vzbudila zanimanje zaradi svoje edinstvene umetniške zasnove, pripoveduje pretresljivo zgodbo, v kateri se tihi puščavnik poda v nenavadne dežele, kjer se zdi, da sam koncept pravičnosti ne obstaja.

Clash: Artifacts of Chaos – napovednik

Zenozoik: sovražna dežela, v kateri živijo divje pošasti in civilizirana bitja, kjer močni vladajo šibkejšim. Veter se je dvignil in s seboj odnesel vpitje malega bitja po imenu The Boy, vendar ne brez tega, da je za seboj pustil kanček upanja v obliki lika, imenovanega Pseudo. Igrate kot ta okretni in močni borec, ki zapusti svoje samotarsko življenje, da bi sprva zaščitil “Fanta”, a morda tudi zato, da bi ovrgel ustaljeni red.

Glavna grožnja, ki visi nad vsemi živimi bitji v Zenozoiku, se imenuje Gemini, Gospodarica artefaktov. Z uporabo legendarne relikvije lahko vsakega tekmeca spravi na kolena med obredom, igro s kockami, ki je zakon države. Ker jo prizadene neznana bolezen, želi ujeti “Fanta” in uporabiti njegove moči, da se pozdravi. Kljub temu, da se je izogibal civiliziranemu svetu in njegovim zakonom, se Pseudo odloči soočiti z Gemini in njenimi privrženci ter prisluhniti le svojim prepričanjem.

Clash: Artifacts of Chaos je edinstvena akcijsko-pustolovska igra v smislu igranja in umetniške usmeritve. Vizualno je značilen slog ekipe ACE (Zeno Clash 1 & 2, Rock of Ages, The Eternal Cylinder), katerega originalni dizajni segajo od nenavadnega do razkošnega. Kar zadeva igranje, bodo igralci lahko sprostili divjino glavnega junaka, Pseudo, v tretjeosebnem boju. Poleg raziskovanja in bojevanja Clash: Artifacts of Chaos izstopa od drugih akcijsko-pustolovskih iger zaradi edinstvene mehanike: Rituala. Vsak udeleženec ima artefakte z edinstvenimi lastnostmi, izid te starodavne tradicije pa določa pravila boja.

Clash: Artifacts of Chaos bo na voljo za Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam in Epic Games Store 9. februarja 2023.

sorodno

najnovejše