3.7 C
Ljubljana

The Game Awards nominirana NORCO je na voljo danes za PlayStation, Xbox in Xbox Game Pass

Objavljeno:

NORCO, kritično hvaljena južnogotska pripovedna pustolovska igra skupine razvijalcev Geography of Robots, ki jo je izdal Raw Fury, je danes izšla na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S in Xbox One. Brezplačen je tudi prenos z Xbox Game Pass.

NORCO – PS4 in PS5 napovednik

Ena od letošnjih obveznih izkušenj, zmagovalka prve nagrade Tribeca Games Award in nominirana za najboljši neodvisni prvenec na letošnji podelitvi The Game Awards, NORCO igralcem da nalogo za iskanje svojega pogrešanega brata po materini smrti v težkem, distopičnem svetu Južne Louisiane. Združite se z ubežnim androidom, bayou piratom, zasebnim detektivom in drugimi ekscentriki, da rešite uganke in raziščete potapljajoča se predmestja, razpadajoča nakupovalna središča in zelena industrijska močvirja petrokemičnih zaledij Louisiane.

Geography of Robots so bili močno navdihnjeni z naslovnim mestom Norco v Louisiani, in so združili resnične zgodbe in osebno zgodovino z navdihi iz južnogotske literature in šundom, da bi ustvarili edinstveno privlačno izkušnjo. NORCO vsebuje bogato podrobno kinematografsko sliko pikslov ter očarljivo izvirno zvočno podlago z glasbo Gewgawlyja I in južnjaške metal skupine THOU.

NORCO je na voljo tudi za računalnike PC in Mac preko Steam, GOG.com, Microsoft Store in PC Game Passa. Za več informacij obiščite http://norcogame.com.

sorodno

najnovejše