3.4 C
Ljubljana

Risen prihaja na PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch!

Objavljeno:

Faranga potrebuje novega junaka – ali boste upoštevali klic? THQ Nordic z navdušenjem sporoča, da Risen prihaja na PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch 24. januarja 2023. THQ Nordic bo ekskluzivno sodeloval z GameStopom, da bi Risen predstavil igralcem PS4 in Switch v Severni Ameriki. Kultni RPG, ki sledi smernicam zgodnjim igram Gothic, bo končno deloval nemoteno in v visoki kakovosti na konzolnih platformah, medtem ko bo stara različica za osebne računalnike prejela posodobitev podpore za igralne ploščice.

Potopite se v grob in atmosferski svet Risen, kjer ima vsako dejanje posledice. Obvladajte meč, naučite se umetnosti bojevanja s palico ali postanite močan čarovnik in si utirajte pot po deželi, polni skrivnostnih potresov, strašnih pošasti in nepredstavljivih zakladov.

Raziščite skrivnostni vulkanski otok Faranga in močne tresljaje, ki slabo napovedujejo njegovim prebivalcem. Ko so se starodavni templji dvignili iz tal, so s seboj prinesli nenavadna bitja, ki terorizirajo območje – ste dovolj pogumni, da se soočite z nevarnostmi? Znajdite se ujeti sredi upora, tiranije in mističnih ritualov. Na vas je, da se odločite, v katero smer se bo zavihtelo nihalo usode.

Risen – napovednik različice za konzole

O Risen

Vulkanski otok Faranga terorizirajo pošastna bitja. Vihtite meč, palico in več kot 20 urokov za obrambo dežele in oblikovanje njene končne usode, brez nalagalnih zaslonov za brezhibno pustolovščino RPG odprtega sveta.

  • Port kultne RPG s popolnimi kontrolami igralne plošče in predelanim uporabniškim vmesnikom.
  • Akcijska RPG odprtega sveta, kjer ima vsako dejanje posledice.
  • Razdeljeno na 4 poglavja, ki vam omogočajo, da se odločite, kateri strani se boste pridružili.
  • Na izbiro je več kot 20 različnih urokov, ki jih izvajate z zvitki ali runami.
  • Popolnoma brezhibna podpora za svetovno pretakanje – brez nalagalnih zaslonov.
  • Z vsako stopnjo se bo vaš lik učil in izboljšal svoje sposobnosti.
  • Nešteto stranskih nalog in bitij, ki jih morate odkriti.
  • Več kot 60 ur poglobljenega igranja odprtega sveta.

sorodno

najnovejše