3.7 C
Ljubljana

Pilgor je nazaaaaj! Goat Simulator 3 danes prispe na PC in konzole

Objavljeno:

Coffee Stain Publishing, Coffee Stain North in PLAION z navdušenjem sporočajo, da je Goat Simulator 3 izdan v svet. Zdaj je prepozno; obora je odprta, koze so proste.

Goat Simulator 3 je trenutno na voljo ekskluzivno prek trgovine Epic Games Store za osebne računalnike, kot tudi za PlayStation 5 in Xbox Series X/S.

Danes so igralci vabljeni, da se zaletavajo, grindajo, vozijo, tečejo po zidu in udarjajo z glavo skozi slikoviti otok San Angora, popolnoma novo velikansko igrišče v peskovniku, ki pokriva površino 1.141.822 kvadratnih koz (v primerjavi s samo 60.900 kvadratnimi kozami v originalnem Goat Simulatorju – to je več kot 18-krat večje v dolgočasnem jeziku).

Igralci se lahko sprehajajo sami ali skupaj v čredi za več igralcev do štirih oseb, tekmujejo v mini igrah, opravljajo naloge in odkrivajo skrivnosti skrivne kozje družbe – čisto običajne kozje stvari.

Ključne funkcije:

  • KOZE: Igraš kot koza! Pilgor, če smo natančni. Vendar pa boste imeli tudi priložnost nositi kože mnogih drugih “koz”. Visoke koze, okusne koze, jezne koze – vse koze, ki jih pričakujete in še več.
  • VEČ IGRALCEV: Tudi vaši prijatelji igrajo kot koze! Goat Simulator 3 ima sodelovanje za 4 igralce, lokalno ali na spletu. Skupaj boste lahko potovali po svetu, povzročili obilico kooperativne nagajivosti in tekmovali v 7 zabavnih mini igrah za več igralcev, nato pa ne boste več prijatelji.
  • RAZISKOVANJE: V ogromnem novem peskovniku Goat Simulator 3 je veliko za odkriti – skrite skrivnosti, naloge, zbirateljski predmeti in razvijalci so se tokrat dejansko trudili narediti konec! Uporabite lastna štiri kopita, da se premikate naokoli, grizljate na zadnjici ali se pripnete za vožnjo svojega življenja, saj lahko vse koze vozijo avtomobile.
  • KAOS IN REAKTIVNOST: Povzročite najrazličnejše uničenje, ko se prebijate po zemljevidu, udarjate z glavo, trčite in eksplodirajte, pri čemer noben NPC ne ostane nemoten. Igrajte se s štirimi splošno priznanimi elementi (ogenj, elektrika, nafta in Alien Goo), preizkusite meje svetovne fizike in komunicirajte s sumljivimi predmeti za … presenetljive rezultate.
  • PRILAGODITEV: Igralci lahko popolnoma prilagodijo glavo, hrbet, noge, telo, rogove in krzno svoje koze z več kot 300 različnimi deli opreme, med katerimi lahko izbirate – od toaletnih rolic do pladnjev za čaj … in drugih dejanskih oblačil, če želite biti takšni. Nekateri deli opreme bodo spremenili vaš slog igranja tako, da vam bodo dali nove sposobnosti, vsi pa bodo spremenili vaš občutek za slog.

sorodno

najnovejše